Bilgi Yönetim Sistemi (BYS)'ne Giriş Hk.

Üniversitemiz yerleşkesine giriş için kullanılabilecek kampüs giriş kartlarının dağıtımının derslerin başladığı ilk hafta yapılacaktır.

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı öğrencilerinin  Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) tanımlamaları yapılmıştır.Öğrencilerimizin bys.marmara.edu.tr adresinden "ilk şifremi oluştur" butonuna tıklayarak işlem adımlarını takip etmeleri ve şifre oluşturarak sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

BYS ilk şifre oluşturma kılavuzu için tıklayınız. (Dikkat öğrenci numaranız o harfi ile başlamaktadır.)

Dersleriniz formasyon birimi tarafından otomatik olarak seçilecektir. Ders seçimi için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Ders programınızı (hazır olduğunda girilecekti) BYS de haftalık ders programından görebilirsiniz.

BYS üzerinden haftalık ders programı ve sınav notlarının takibi mümkün olacaktır.

Sistem girişleri ile ilgili sorunlarınızı formasyon@marmara.edu.tr adresine iletebilirsiniz.