2023-24 Bahar Dönemi Uygulama Okulu Becayiş Talebi Hk.

Öğretmenlik Uygulaması için okullarınız belirlenmiş ve sizlere kısa mesajla bilgi verilmiştir. Tercihte bulunan öğrencilerimizin büyük çoğunluğu ilk tercihine yerleştirilmiştir. Ancak, ilk tercihlerinde uygun okul bulunamayan adaylar ikinci tercihlerine ya da Üniversitemiz bölgesine yerleştirilmiştir. İstanbul ilindeki aday öğretmen yoğunluğu sebebiyle okullarda uygun öğretmen bulmak oldukça güç olmaktadır. Özellikle bazı branşlarda sadece bir veya iki okul olduğundan bu adayların tercihleri değerlendirilememiştir. Bu sebeple bazı alanlarda ilk tercihine yerleşemeyen adaylarımız için yeni okul bulmak pek mümkün olmamıştır. Sonuç olarak, okul değişimi talep edenler değişimi sadece becayiş yoluyla (karşılıklı değişim) yapabilecektir. Bunun dışında bir değişim talebi alınamayacaktır. 

Becayiş yaparken, değişim yapmak istediğiniz arkadaşınız ve siz ayrı ayrı formu doldurmalısınız. Değişim yapacak her iki aday ayrı ayrı formu doldurmamışsa değişim talebi geçersiz sayılacaktır. Değişim talepleri en geç 31 Ocak 2024 saat 23:59’a kadar yapılabilecektir. Listelerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilmesi gerektiğinden sonrasında yapılan talepler dikkate alınmayacaktır.

Bu listeler henüz resmi makamlara gönderilmediğinden okullarla iletişime geçmeye çalışmayınız lütfen. Okullara Gidiş ve uygulamalar hakkında ilerleyen günlerde tekrardan bilgilendirileceksiniz.

Verimli bir Öğretmenlik Uygulaması süreci geçirmenizi diliyoruz.

 

 

 

HIZLI ERİŞİM