2019 Haziran Dönemi Güz Yarıyılı A ve B Gruplarının Dağılımı

Güz Yarıyılı Grupları:

A Grupları (Dersler 23 Eylül 2019 günü başlayacak olup, Pazartesi ve Salı Günleri 17.30 - 21.50 arası yapılacaktır):

Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, Müzik, Biyoloji, Sağlık/Sağlık Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Coğrafya, Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende, Rehberlik, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı.

 

B Grupları (Dersler 25 Eylül 2019 günü başlayacak olup,Çarşamba ve Perşembe Günleri 17.30 - 21.50 arası yapılacaktır):

Adalet, Çocuk Gelişimi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İmamhatip Meslek Dersleri, Felsefe, Fizik, Kimya/Kimya Teknolojisi, Görsel Sanatlar, Teknoloji ve Tasarım, Grafik ve Fotoğraf/Fotoğraf, Grafik ve Fotoğraf/Grafik, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, İngilizce, Matematik.

 

Not:   1. Marmara Üniversitesi Rektörlüğünün akademik takvimde yapmış olduğu değişiklik nedeniyle güncellenen akademik takvim için tıklayınız.

         2. Ders programı, sınıf listeleri ve Öğretmenlik Uygulaması/Staj Okulu listeleri(http://pf.aef.marmara.edu.tr/ogretmenlik-uygulamasistaj-dersi/) Eylül ayında ilan edilecektir.

         3. Kayıt yenilemesi için akademik takvimde belirtilen 2 - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında ikinci taksit ödemesinin (http://pf.aef.marmara.edu.tr/banka-hesap-numaramiz/) yapılması yeterlidir. Ödeme dekontlarının formasyon birimine teslim edilmesine GEREK YOKTUR.

 

 

HIZLI ERİŞİM