Yeni!!! Öğretmenlik Uygulaması(Staj) Dersi Şartlı Muafiyet Başvurusu hk.

Öğretmenlik uygulaması (staj) dersinden  şartlı muaf olmak isteyen öğrencilerimiz,

• 11-18 Eylül tarihleri arasında formasyon@marmara.edu.tradresine e-posta yolu ile başvuru yapabilir. E-postanızda ad-soyad ve TC kimlik numarası mutlaka yazılmalıdır.
  • Aşağıda verilen linklerdeki dilekçelerden durumunuza uygun olanı indirerek ıslak imzalı olarak formasyon birimine 23-26 Eylül tarihleri arasında teslim etmeniz gerekmektedir.

Staj Dersi Şartlı Muafiyet başvurusu iki farklı şekilde mümkün olabilmektedir.

1)      Özel / kamu okullarında veya Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı kurslarda 2019-20 eğitim-öğretim yılı birinci döneminde ( 18 hafta )  öğretmen/öğretici olarak çalışacak olmak.

2)      Öğretmenlik Uygulaması dersine eş değer bir ders ya da dersleri (eğitim kurumlarında uygulamalı olarak yapılan en az 5 kredilik dersler) 2019-20 eğitim-öğretim yılı Güz döneminde lisans programınızda alacak olmak.

Not: 2019-20 Güz dönemi sonunda taahhütnamede istenen belgeler MÜ AEF Formasyon Birimine teslim edilmediği takdirde şartlı muafiyet geçersiz sayılacaktır.