YENİ!!! Öğretmenlik Uygulaması (Staj) Dersinden Şartlı Muaf Olan Öğrencilerin Dikkatine

Öğretmenlik Uygulaması dersinden şartlı muafiyet işlemi sırasında vermiş olduğunuz taahhütname gereği sizden istenen belgeleri teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde muafiyetiniz geçersiz sayılacaktır.

• 2019-20 eğitim-öğretim yılında bir (1) dönem MEB’e bağlı resmi/özel okullarda ücretli/sözleşmeli öğretmen veya Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Kur’an kurslarında öğretici olarak çalışanlar için:

• Çalışma Belgesi ( Görevin yapıldığı kurumdan ya da kurumun bağlı olduğu üst kurumdan alınan ıslak ya da elektronik imzalı belgedir. Belgede öğretmen, eğitmen, usta öğretici, uzman öğretici, öğretici şeklinde görev tanımı ve görevin yapıldığı tarih aralığı mutlaka yazmalıdır.)
  • SGK Hizmet Döküm Belgesi ( e-devletten barkodlu ya da SGK müdürlüklerinden alınan ıslak imzalı belgedir. )

• 2019-20 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminde Öğretmenlik Uygulaması dersine eş ders ya da dersleri lisans programlarında alıp başarı ile tamamlayanlar için:

• Başarı Durum Belgesi/Transkript (mühürlü / ıslak imzalı veya e-imzalı)

Belgeleriniz güncel olmalıdır ve 7 Ocak Salı günü saat 17.00’dan 20.00’a kadar Formasyon Birimi’ne teslim edebilirsiniz. Bu tarih dışında belge kabul edilmeyecektir.