Yeni!!!! 2019 Haziran Dönemi Yerleştirme Listesi (Asil ve Yedek)

2019 Haziran dönemi pedagojik formasyon programı yerleştirme sonuçları:

- Marrmara Üniversitesi öğrencileri Asil ve Yedek Aday Listesi için tıklayınız.

- Diğer Üniversite öğrencileri Asil ve Yedek Aday Listesi için tıklayınız.

(Almanca, Arapça, Fransızca, Gazetecilik, Gıda Teknolojisi, Radyo – Televizyon, Sanat Tarihi, Sanat ve Tasarım/Dekoratif Sanatlar, Sanat ve Tasarım/İç Mekan Dekorasyon, Sanat ve Tasarım/Plastik Sanatlar ve Seramik ve Cam Teknolojisi programları yeterli başvuru olmadığı için açılmamıştır.)

- Ayrıca basvuru.marmara.edu.tr adresinde kullanıcı adı ve şifrenizi girerek yerleştirme sonucunuzu görebilir, Asil Kayıt Hakkı kazananlar yerleştirme sonuç belgesinin çıktısını alabilirler.

- Pedagojik Formasyon Kayıtları Göztepe Kampüsü Atatürk Eğitim Fakültesi Ana Bina içerisindeki Atatürk Sanat Merkezi (ASM)'de 14:00 - 18:30 arasında yapılacaktır.

- ASİL olarak kazanan adayların başvuru kılavuzunda (tıklayınız) yazan belgelerle birlikte belirtilen tarihlerde kaydını yaptırması gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt hakları iptal edilecektir.

- ASİL olarak kazanan adayların yerleştirilmesi sonucu oluşan taban Genel Ağırlıklı Not Ortalamaları (GANO) için tıklayınız.

- YEDEK olarak ilan edilen adaylardan KAYIT HAKKI kazanacaklar ASİL kayıtlar tamamlandıktan sonra boş kalan kontenjana göre belirlenecek olup 15 Mayıs Saat 16.00 da basvuru.marmara.edu.tr adresinde ilan edilecektir.