Yeni!!!! 2019 Haziran Dönemi YEDEK ten Kayıt Hakkı Kazananların Listesi

2019 Haziran dönemi pedagojik formasyon programı yedeklerden kayıt hakkı kazananların listesi:

- Marrmara Üniversitesi öğrencileri Yedekten Kayıt Hakkı Kazananların Listesi için tıklayınız.

- Diğer Üniversite öğrencileri Yedekten Kayıt Hakkı Kazananların için tıklayınız.

- Yedeklerden kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları Göztepe Kampüsü Atatürk Eğitim Fakültesi Ana Bina içerisindeki Atatürk Sanat Merkezi (ASM)'de 16 Mayıs Perşembe ve 17 Mayıs Cuma günleri 14:00 - 17:00 arasında yapılacaktır.

- Kayıt hakkı kazanan yedek adayların başvuru kılavuzunda (tıklayınız) yazan belgelerle birlikte belirtilen tarihlerde kaydını yaptırması gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt hakları iptal edilecektir.

- Yedekten kayıt hakkı kazanan adayların yerleştirilmesi sonucu oluşan taban Genel Ağırlıklı Not Ortalamaları (GANO) için tıklayınız.