Öğretmenlik Uygulaması Dersi Staj Uygulama Okulu Değişiklik Talep Formu

Bildiğiniz üzere staj uygulamaları bahar döneminde de devam edecektir. Staj yaptığınız okullar için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne değişiklik listesini Şubat ayının başlangıcında göndermemiz gerekmektedir. Güz döneminde okullar sistemde görünen adreslere göre belirlenmiştir. Bazı öğrencilerin sistemde ya adresi görünmediğinden ya da ikamet adresleri başka şehirde göründüğünden İstanbuldaki yerleştirmelerde uzak bölgelere düşmeleri söz konusu olmuştur. Bu bağlamda okul değişiklikleri öncelikle ikamet adresleri ve staj okulları İstanbulun farklı yakalarına düşen öğrencilerimiz için yapılacaktır. Bu değişikliklerin yapılabilmesi için okullarımızda boşluk olması gerektiğini lütfen unutmayınız. Bu formu doldurmayan öğrencilerimizin değişiklik talepleri olmadığı düşünülerek değişiklik yapılamayacaktır.

Not 1: Bu formu en geç 24 Ocak 2022 saat 23:59'a kadar doldurmanız gerekmektedir. Sonrasında yapılacak başvurular dikkate alınamayacaktır.

Not 2: Fransızca branşında tek okulla çalıştığımız için değişiklik yapılamamaktadır.

Değişiklik talep formu için tıklayınız.