Kaydını Yenilemeyen Eski Dönem Öğrencilerinin Dikkatine

Kaydını yenilememiş eski dönem öğrencilerin kayıtlarını en geç 8 Eylül Cuma gününe kadar yenilemeleri gerekmektedir.

Bu tarihten sonra 2017-18 eğitim-öğretim yılı için kayıtları yenilenmeyecektir.

Öğrenciler hafta içi 14.00 - 16.00 saatleri arası Formasyon Birimine bizzat başvurarak kayıtlarını yenilemelidir.

Başarısız ya da devamsız olunan her bir ders için kredi başına 80 TL ödenmelidir. (Örneğin; bir öğrenci kredisi 3 olan bir ders için aşağıda verilen iban numarasına 3*80 TL = 240 TL öder.)

Ders kredileri http://dosya.marmara.edu.tr/aef/pf/formasyon_egitimi_ders_icerikleri_v1.pdf linkinde belirtilmiştir.

Ödemeyi gösteren dekontun açıklama bölümünde öğrencinin TC kimlik numarası, adı, soyadı bulunmalıdır.

Banka Bilgileri: Halkbank - Kuyubaşı Şubesi

IBAN: TR26 0001 2009 8660 0006 0000 94

Hesap Adı: MÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi

Konu ile ilgili soru / sorunlarınızı pfkayit@marmara.edu.tr adresine iletebilirsiniz.