Formasyon 2. Yedekten Kayıt Hakkı Kazananların Ek Listesi

2022 - 2023 Güz Yarıyılı Pedagojik Formasyon Programı 2. Yedekten Kayıt Hakkı Kazananların Ek Listesi

Marmara Üniversitesi Mezunlarından başvuran tüm adaylar asil listede olduğu için yedek liste yoktur.

Diğer Üniversite Mezunları 2. yedekten kayıt hakkı kazananların ek listesi için tıklayınız.

Kesin kayıt kılavuzunu okumadan kesin kayıt işlemine başlamayınız.

Kesin Kayıt Kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

Kesin kayıtlar sadece online olarak basvuru.marmara.edu.tr (Lütfen buraya tıklayarak giriş yapınız) den yapılacaktır.

Kayıt işlemi 7.09.2022 saat 08.30 da başlayacak olup 07.09.2022 saat 18.00 de sona erecektir.

Kayıt sırasında sisteme yüklemeniz gereken kayıt dilekçesi ve taahhütname için tıklayınız.

(Örnek olarak doldurulmuş kayıt dilekçesi ve taahhütname için tıklayınız.)

HESAP ve ÖDEME BİLGİLERİ

ALICI ADI: Marmara Ün. Atatürk Eğitim Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi
BANKA / ŞUBE: Halkbank - Kuyubaşı Şubesi
IBAN BİLGİLERİ: TR26 0001 2009 8660 0006 0000 94

KOLAY ADRES TÜRÜ: E-POSTA

KOLAY ADRES: aef@marmara.edu.tr

Herhangi bir bankanın herhangi bir şubesinden (online/mobil/şube) Kolay Adres, Havale veya EFT
ile yatırabilirsiniz.

Ödemenizi en kolay, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapmak için online veya mobil bankacılıktan Kolay Adres seçeneğini e-posta olarak seçtikten sonra aef@marmara.edu.tr yazarak yapabilirsiniz.

Açıklama bölümüne adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı mutlaka yazılarak ödenmelidir.

ATM’lerden ödeme yapılamamaktadır.