Bahar Yarıyılı MEZUN Öğrenciler Listesi

2017 Ekim Dönemi Bahar Yarıyılı sonunda mezun olan öğrencilerin listesi için tıklayınız. (İsme göre alfabetik sıralanmıştır.)

UYARI: 1. Lütfen TC kimlik numaranızı, Ad ve Soyad bilgilerinizi kontrol ederek bir hata var ise acilen formasyon@marmara.edu.tr adresine bilgi veriniz.

2. Sertifikaların basılması ve imzalanması sonrasında dağıtımına başlanacak olup, dağıtım programı ayrıca ilan edilecektir. Lütfen bu konuda soru sormayınız.

DİKKAT: Ad-Soyad bilgileri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri (NVİ) RESMİ Kayıtlarına Göre düzenlenmiş olup itirazı olan öğrencilerimizin resmi kimlik belgeleri ile formasyon birimine başvurmaları gerekmektedir. Resmi kayıtlara uygun olmayan talepler dikkate alınmaz.