2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuruları

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuruları online olarak 22 Ağustos Salı günü başlayıp 28 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00'e kadar devam edecektir.

Yanlış yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak, geçersiz sayılacaktır. Adayların aşağıdaki kılavuzlardan ilgili olanı dikkatlice okuyup başvurusunu yapması gerekmektedir.

1. Lisans öğrenimi sırasında pedagojik formasyon eğitimine başlayan mezun adaylar için başvuru kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız (22.08.2023 saat 10.00 da aktif olacaktır.)

2. Diğer adaylar (Lisans öğrenimi sırasında pedagojik formasyon eğitimi almamış) başvuru kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız (22.08.2023 saat 10.00 da aktif olacaktır.)

NOT: Aşağıdaki alanlardan mezun olanların, kesin kayıt hakkı kazanırsa ilgili belgeyi de sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Başvuru Alanı

Mezun Olunan Alan

Felsefe

1.      Felsefe Bölümü (Mezun olduğu yükseköğretim kurumu tarafından lisans eğitiminde en az 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığına dair belge)