2020 Güz Yarıyılı Staj Okulları Listesi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yök’ün almış olduğu en son almış kararlar neticesinde 11 Aralık 2020 tarihine kadar Öğretmenlik Uygulaması Dersi kapsamında belirlenen ve sizlere ilan edilen okullarda staj yapmanız gerekmektedir.


Uygulama okullarınıza formasyon birimine bildirmiş olduğunuz telefon numaranız ve mail adresleriniz iletilmiştir. Okullar tarafından sizin için atanan uygulama öğretmenleri, sizlerle iletişime geçerek; çevrimiçi canlı (senkron) öğrenme ortamlarında kendi öğrencileri ile birlikte yürüttükleri ders ve etkinliklere sizleri de kayıt ederek, derslere katılmanıza ve ders anlatabilmenize imkân sağlayacaklardır.  Dönem sonunda da yaptığınız tüm faaliyetleri değerlendirerek MEBBİS sistemine kaydetmiş olacaklardır.


Bu süreç boyunca, görüşmek ya da yüz yüze eğitim için, uygulama okulunuza gitmenize gerek yoktur. Uygulama okulundaki sorumlu uygulama öğretmeninin sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz. Eğer önümüzdeki haftaya kadar sizinle iletişime geçen olmazsa bu durumu formasyon birimine maille (pfstaj@marmara.edu.tr) bildiriniz.

Hepinize başarılı bir staj dönemi geçirmenizi dileriz.

güz dönemi staj okulları listesi için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM