Yeni!!! Şartlı Muafiyet İşlemlerinin Tamamlanması

Öğretmenlik Uygulaması/Staj Dersinden Şartlı Muaf Olan Öğrencilerimizin Dikkatine,

Öğretmenlik Uygulaması/Staj dersinden şartlı muafiyet işlemi sırasında vermiş olduğunuz taahhütname gereği özel / kamu okullarında veya Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurslarda en az bir (1) eğitim-öğretim yılı eğitmen/öğretmen olarak çalıştığınızı belgelemeniz gerekmektedir.

Bunun için;
1. Çalışma Belgesi (İl / İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden veya İl / İlçe Müftülüklerinden alınacak.)

2. SGK Hizmet Döküm Belgesi ( e-devlet üzerinden alınırsa barkodlu olacak veya Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezlerinden alınacak) evraklarını hazırlayarak 4 - 7 Haziran tarihlerinde ve 16.30 - 19.30 saat aralığında Formasyon Birimi’ne teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu tarihler dışında belge kabul edilmeyecektir. Taahhütünüzü belgelendiremediğiniz takdirde muafiyetiniz geçersiz sayılacaktır.