YENİ!!! Haziran 2019 Dönemi Pedagojik Formasyon Başvurusu

ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ

PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI

ÖN KAYIT BAŞVURULARI HAKKINDA

2019 Haziran Dönemi için ön kayıt başvuruları online olarak basvuru.marmara.edu.tr üzerinden 11 Nisan 2019 Perşembe saat 9.30 dan itibaren alınacaktır.

ONLİNE BAŞVURULAR 3 Mayıs 2019 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00 DA SONA ERECEKTİR.

ÖNEMLİ UYARILAR:

1) Başvuru tarihlerinde 3. ve 4. Sınıf olan Lisans öğrencileri ile Mezunlar başvurabilir.  Aksi halde kesin kayıt hakkı elde edilse dahi iptal edilecek olup, ücret iadesi yapılmayacaktır.

2) Başvurunuzu yapabilmeniz için gerekli olan Bölüm Bilginiz ve GANO'nuz (Genel Ağırlıklı Not Ortalaması) YÖKSİS üzerinden otomatik olarak alınacak olup, bu bilgilerinizi e-devlet üzerinden kontrol ediniz. Bir problem var ise YÖKSİS te düzeltme yapmaları için mezun veya okumakta olduğunuz kendi üniversitenizin öğrenci işlerine başvurmanız gereklidir.

3) Pedagojik formasyon eğitimi yaz ve güz dönemleri boyunca sürecek 2 dönemlik bir programdır.  Toplam 10 tane ders alınacak olup, 5 tanesi yaz döneminde ve 5 tanesi ise güz döneminde alınacaktır.

1. Dönem (YAZ Dönemi): 17 Haziran - 8 Ağustos 2019 tarihleri arasında hafta içi 4 gün (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe) 17.30 - 21.50 saatleri arasında yapılacaktır.

2. Dönem (GÜZ Dönemi): 7 Ekim 2019  - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında hafta içi 2 gün (Pazartesi-Salı veya Çarşamba-Perşembe)  17.30 - 21.50 saatleri arasında yapılacaktır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Başvuru Kılavuzu için tıklayınız.