Şubat 2020 Dönemi Mezuniyet Sertifikalarını Teslim Alamayanlar için Bilgilendirme

Şubat 2020 Dönemi Mezuniyet Sertifikalarının Teslimi

1. Sertifikalar öğrencinin bizzat kendisine veya noterden vekalet verdiği kişiye imza karşılığı teslim edilecektir.

2. Sertifika teslimi için TC kimlik kartı, TC nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport ibrazı zorunludur.

3. Sertifikalarınızın teslim edilebilmesi için manyetik kampüs giriş kartının iade edilmesi gerekmektedir.

4. Sertifikasını henüz teslim alamayan mezunlarımız, sertifikalarını Atatürk Eğitim Fakültesi Arşiv biriminden hafta içi mesai saatleri içerisinde kimliğini ibraz ederek (manyetik kampüs giriş kartı iade edilmelidir) teslim alabilirler.

6. Üniversiteye giriş yapabilmeniz için HES kodunuzun olması gerekmektedir. Lütfen üniversiteye gelmeden önce HES kodunuzu hazırlayınız.