Atatürk Eğitim FakültesiPedagojik Formasyon Birimi

Pedagojik Formasyon Birimi

Öğretmenlik Uygulaması Dersi / Staj İçin Muafiyet Başvurusu

Öğrencilerimizin dikkatine!

1- Kayıt yaptırdığınız sertifika programının alanı ile örtüşen lisans ya da yüksek lisans programında Öğretmenlik Uygulaması dersini başarı ile tamamlamış veya

2- Özel / kamu okullarında veya Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurslarda en az bir (1) eğitim-öğretim yılı eğitmen / öğretmen olarak çalışmış veya

3- Özel / kamu okullarında veya Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurslarda 2017-18 eğitim-öğretim yılında eğitmen / öğretmen olarak çalışarak bir (1) eğitim-öğretim yılını tamamlayacak olanlar için;

Öğretmenlik Uygulaması Dersi / Staj muafiyet başvuruları 18 Eylül Pazartesi günü başlayıp 22 Eylül Cuma günü sona erecektir.

Belirtilen tarihlerde 10.00-16.00 saatleri arasında Pedagojik Formasyon Birimine (Atatürk Eğitim Fakültesi Binası giriş katında sağ tarafta) şahsen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru için http://dosya.marmara.edu.tr/aef/pf/ou_ders_muafiyet_dilekcesi_2.pdf linkindeki dilekçeyi önceden doldurunuz ve dilekçenin alt kısmında ifade edilen, durumunuza uygun belgeleri dilekçenize ekleyerek teslim ediniz.

Eksik veya yanlış evraklarla yapılan başvurular geçersiz olacaktır.

Öğretmenlik Uygulaması dersi dışındaki muafiyet başvuruları önceden açıklandığı gibi 9-12 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu sayfa Pedagojik Formasyon Birimi tarafından en son 12.09.2017 15:43:08 tarihinde güncellenmiştir.